Lecții Video

Lecțiile video sunt un instument excelent pentru a te pregăti de examen. Majoritatea lecțiilor video sunt filmate intenționat pentru a ajuta elevii să rezolve corect itemii de bacalaureat la matematică. Tot aici veți găsi lecții video care sunt înregistrările de la lecțiile online petrecute cu elevii din anii trecuți. La fel sunt și înregistrări video unde se arată rezolvarea completă a unui test de bacalaureat. 

Pe lângă faptul că majoritatea lecțiilor sunt gratuite, sunt unele lecții care pot fi privite în întregime numai după ce se achită o taxă. De obicei sunt temele care conțin o informație crucială în a scrie examenul cu succes. Plata pentru lecție se face direct aici pe site cu cardul bancar, după ce achiți, vei avea posibilitatea să o privești nelimitat și în întregime, nu doar introducerea de 20 secunde. 

Sugestia noastră este să privești cât mai multe lecții gratuite, iar la necesitate să achiziționezi lecțiile cu plată, acest lucru te va ajuta să crești la un alt nivel de cunoștințe matematice.

Succes ție la matematică!